Ο Ολυμπιακός ψάχνει το restart στην Euroleague στην Αγία Πετρούπολη, με αντίπαλο τη Ζενίτ (19:00), μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Μπάγερν και Εφές.

Οι Ερυθρόλευκοι δίνουν μια πολύ σημαντική αναμέτρηση στη Ρωσία και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να επανέλθει η κανονικότητα.

Η Ζενίτ αποτελεί τον κακό δαίμονα του Ολυμπιακού, αφού δεν την έχει κερδίσει ξανά στο παρελθόν και μετρά συνολικά 2 στις 2 ήττες την περασμένη σεζόν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του, που η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγαν καλά στα τελευταία δύο ματς.

Από εκεί και πέρα ο έλληνας τεχνικός πρέπει να αποφασίσει ποιους δύο εκ των Κόνιαρη, Λαρεντζάκη και Χαραλαμπόπουλου θα «κόψει» από τη δωδεκάδα του ματς.

Από την άλλη η Ζενίτ θα αγωνιστεί στην Euroleague ύστερα από ένα μήνα ουσιαστικά, αφού είχε δώσει το τελευταίο ματς στις 9 Οκτωβρίου, καθώς μετά είχε έξαρση κρουσμάτων, με αποτέλεσμα να αναβληθούν τα παιχνίδια της.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και περίπου 5.000 οπαδοί των Ρώσων παρά τον κοροναϊό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία).