Σίγουρος για τη νίκη του στις εκλογές εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ,  στις πρώτες του δηλώσεις.

Σημεία από την ομιλία του:

«Αυτή είναι η πιο αργοπορημένη συνέντευξη Τύπου που είχα ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω το αμερικανικό λαό για τη φανταστική υποστήριξη. Ένα πολύ λυπημένο κοινό προσπαθεί να «απομαγέψει» το δικό μας κοινό».

«Κερδίζουμε παντού και ξαφνικά λένε ότι θα χάσουμε. Ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω να γιορτάσουμε κάτι που είναι τόσο όμορφο».

«Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τη Φλόριντα, νικήσαμε στο Τέξας και στο Οχάιο. Πιστεύουμε ότι κερδίσαμε και την Τζόρτζια, δεν μπορούν να μας φτάσουν εκεί. Μάλλον έχουμε κερδίσει και τη Β. Καρολίνα. Στην Αριζόνα μπορεί να κερδίσουμε» είπε χαρακτηριστικά, καταχειροκροτούμενος από το κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα του Λευκού Οίκου χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας λόγω κοροναϊού»

«Δεν χρειαζόμαστε την Αριζόνα, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πάρουμε, και βέβαια κερδίζουμε την Πενσυλβάνια με μια τρομερή διαφορά»

«Πιστεύω πως τις έχουμε κερδίσει τις εκλογές. Αυτό που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι η ακεραιότητα του εκλογικού αποτελέσματος» υπογραμμίζει, καταγγέλλοντας τους Δημοκρατικούς για νοθεία»

«Αυτή είναι μια απάτη, είναι μια ντροπή για τη χώρα μας, πραγματικά τις κερδίσαμε τις εκλογές. Τώρα ο σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ψηφοφορίας για το έθνος μας. Θα πάμε στο Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση, δεν πρέπει να προσθέτουν ψήφους» τόνισε και κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικς Πένς.

Δηλώσεις Πέινς

«Βρισκόμαστε στον δρόμο της νίκης» δήλωσε ο Μάικ Πενς. «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ξανά την Αμερική μεγάλη ξανά»