Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ : Δείτε live από το MEGA όλες τις εξελίξεις

Το MEGA δίνει το παρών στις πιο κρίσιμες και αμφίρροπες εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό μεταδίδουν ο απεσταλμένος του MEGA, Γιάννης Μούτσος και ο ανταποκριτής του MEGA, Πέτρος Κασφίκης

Η ώρα της κρίσης για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ έχει φτάσει. Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν δίνουν σήμερα, 3η Νοεμβρίου, την μεγάλη «μάχη» για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.

Η συμμετοχή στις φετινές εκλογές στις ΗΠΑ αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του Τζο Μπάιντεν ή του Ντόναλντ Τραμπ.

Την αγωνία παρατείνει το ιδιαιτέρως περίπλοκο εκλογικό σύστημα των ΗΠΑ. Ο νικητής δεν αναδεικνύεται βάσει του συνόλου των ψήφων των πολιτών, αλλά με βάση τους εκλέκτορες που συγκεντρώνουν.

Το MEGA δίνει το παρών στις πιο κρίσιμες και αμφίρροπες εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό μεταδίδουν ο απεσταλμένος του MEGA, Γιάννης Μούτσος και ο ανταποκριτής του MEGA, Πέτρος Κασφίκης.

Στις 00:10 η εκπομπή «ΒΑΒΕΛ» θα ασχοληθεί με τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο Νίκος Φιλιππίδης θα αναλύσει με τη βοήθεια των προσκεκλημένων του τα δεδομένα όπως αυτά θα προκύπτουν σε πραγματικό χρόνο. Στη μεγάλη συζήτηση για τον εκλογικό πυρετό στην άλλη όχθη του Ατλαντικού ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis Στράτος Φαναράς, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Συμβουλίου Ηγεσίας και στέλεχος των Δημοκρατικών Εντι Ζεμενίδης, ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου Νικ Λαρυγγάκης και η Ελληνοαμερικανίδα διευθύντρια του Κέντρου FXB για την Υγεία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Πανεπιστημίου Harvard, Ναταλία Λινού.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη της ενημέρωσης θα πάρουν η Μαριλένα Γεραντώνη, ο Νικήτας Κορωνάκης και ο προϊστάμενος του Εξωτερικού Δελτίου του MEGA Στρατής Αγγελής σε μια έκτακτη μαραθώνια εκπομπή, μέχρι τις 05:30 το πρωί. Η ροή των αποτελεσμάτων, η μάχη στις πολιτείες «κλειδιά» και οι πρώτες αντιδράσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Απευθείας ρεπορτάζ αλλά και μετάδοση όλων των εξελίξεων όπως αυτές καταγράφονται από τα ξένα δίκτυα και τα διεθνή πρακτορεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV