Γνωστό κλαμπ του Μπουρναζίου, που λειτουργούσε στα κρυφά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, βλέπει τώρα τις συνέπειες της μη τήρησης των μέτρων για τον κοροναϊό.
Μια από τις κοπέλες που διασκέδαζε με την παρέα της μέσα στο πλήθος των εκατοντάδων ατόμων, παλεύει με τον κορωνοϊό. Μιλάει στο LIVE NEWS και περιγράφει τα όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα και την τροπή που πήρε η ζωής της.

«Άρχισαν με πονάνε οι μυς μου. Πήρα την Πέμπτη το πρωί και μου είπαν ότι είμαι θετική».

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου. Η παρέα της, όπως λέει, την έπεισε να πάνε στο κλαμπ, στο οποίο τα μέτρα προστασίας όχι για τον κοροναϊό, αλλά για τυχόν αστυνομικό έλεγχο, ήταν αυξημένα.

Η νεαρή μπήκε στα ενδότερα και προσπαθεί να πιστέψει στα μάτια της.

«Βρισκόμαστε σε ένα χάος. Η αίθουσα είχε γύρω στα 2.000 άτομα».

Η ώρα που παρέμεινε στο μαγαζί, ήταν αρκετή όπως πιστεύει, για να γίνει η ζημιά. Τα ανησυχητικά συμπτώματα, ξεκίνησαν λίγες ώρες μετά.

«Κανένας δε φόραγε μάσκα. Φοβόμουν πάρα πολύ, μέχρι που την επόμενη μέρα ξύπνησα και είχα πονοκέφαλο».

Οι εικόνες συνωστισμού, όπως είχε αποκαλύψει το LIVE NEWS, είχαν καταγραφεί σε συγκεκριμένο μπαρ μετά από έλεγχο της αστυνομίας, στο οποίο κόπηκε πρόστιμο και επιβλήθηκε λουκέτο για 3 ημέρες. Οι υπεύθυνοι τότε είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν να σερβίρουν τους πελάτες τους.

Πλέον η κοπέλα που δίνει μάχη με τον ιό, παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της.

Η δική της εξομολόγηση για τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες ανάλογες, με ανθρώπους που αψήφησαν τον κίνδυνο και βρέθηκαν να δίνουν μάχη με τον κοροναϊό.