Ο Τόνι Σφήνος έρχεται από την Ανατολή και φέρνει στο Autohub τα τελευταία νέα για την «σύγχρονη» αυτοκίνηση, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στο MEGA.

Με ένα… εξελιγμένο μοντέλο του παραδοσιακού tuk tuk ο Βαγγέλης Κιούσης και ο αγαπημένος showman βολτάρουν στους δρόμους της Αθήνας και τεστάρουν ένα διαφορετικό αυτοκινούμενο όχημα, προκαλώντας έκπληξη στους οδηγούς και τους περαστικούς.

Ακόμα η παρουσίαση της υβριδικής έκδοσης του νέου Toyota Yaris το οποίο παραμένει best seller στην κατηγορία του θα γίνει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο και τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει κάθε ενδιαφερόμενος.

Το Autohub παρουσιάζει οχήματα από το μέλλον… και αυτοκίνητα που μετατρέπονται σε ελικόπτερα και θυμάται με νοσταλγία την Aston Martin DB5 το θρυλικό αυτοκίνητο του Σον Κόνερι το οποίο επανέρχεται στην δράση.

Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, Πρόεδρος των Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων μιλά για την νέα τάση στις αστικές μετακινήσεις , τα ηλεκτρικά πατίνια και πόσο επηρέασαν την καθημερινότητα μας.

AUTOHUB

Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 10:00

Παρουσίαση – επιμέλεια: Βαγγέλης Κιούσης

#megatv #autohub