Νεαροί χορεύουν με σαμπάνιες στα χέρια λες και δεν υπάρχει πανδημία. Ο ένας πάνω στον άλλο. Διασκεδάζουν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Και φυσικά, δεν υπάρχει ίχνος μάσκας.

Κορωνο-πάρτι στην Πάτρα

Η μουσική στη διαπασών. Όλοι όρθιοι. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά». Οι περισσότεροι προσπαθούν να απαθανατίσουν τη στιγμή. Ένα κλαμπ γεμάτο κόσμο, εν μέσω κορωνοϊού.

Ο κίνδυνος της διασποράς του κορωνοϊού χτυπάει «κόκκινο». Στο πάρτι της Κυριακής στο κλαμπ της Πάτρας αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξεκαθαρίζοντας ότι τέτοιες εικόνες είναι ανεπίτρεπτες.

Από την πλευρά τους, οι υπάλληλοι του καταστήματος, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ισχυρίζονται ότι αιφνιδιάστηκαν από το ξαφνικό «κύμα» των νεαρών που εισέβαλαν στο κλαμπ και άρχισαν να χορεύουν χωρίς ίχνος αυτοπροστασίας.

«Τηρούσαμε όλα τα μέτρα μέχρι κάποια στιγμή. Μετά ο κόσμος άρχισε να μπαίνει ανεξέλεγκτα μέσα. Είχαμε χάσει τη σειρά μας, δεν άκουγε κανένας».

Όπως λένε, το βίντεο αυτό που ανέβηκε στο Instagram είναι τα ελάχιστα λεπτά όταν οι νεαροί που κάθονταν στην πλατεία Γεωργίου αποφάσισαν να μπουν στο κλαμπ.

Το συγκεκριμένο κλαμπ έκλεισε με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του, αφού όπως είπε, εφόσον δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, έβαλε λουκέτο.

Το «έκαψαν» στην Αθήνα

Ανάλογες εικόνες και σε μεγάλο κλαμπ της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής.

Είναι λες και δεν υπάρχει κορωνοϊός. Στην πραγματικότητα όμως, το κλαμπ είναι γεμάτο κόσμο ένα 24ωρο πριν από την εφαρμογή των νέων αυστηρότερων μέτρων για την πανδημία.

Οι εικόνες προκάλεσαν την αγανάκτηση καταστηματαρχών εστίασης της Πάτρας οι οποίοι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποφάσισαν να κάνουν οι ίδιοι, από εδώ και στο εξής, αιφνιδιαστικούς ελέγχους.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA