Επιστροφή στις νίκες για τη Μεγάλη Κυρία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επανέρχεται… φορτσάτος. Η Γιουβέντους επικράτησε (1-4) της Σπέτσια για την 6η αγωνιστική της Serie A και έβαλε stop στα δύο συνεχόμενα ματς (Βερόνα, Κροτόνε) χωρίς νίκη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας και με αυτό το τρίποντο στo «Dino Manuzzi», το σύνολο του Αντρέα Πίρλο σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους.

Ο Αλβάρο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, με πλασέ μετά από ασίστ του ΜακΚένι. Στο 32΄ οι γηπεδούχοι απάντησαν, με τον  Πόμπεγκα να σκοράρει με πλασέ από το ύψος της περιοχής για το 1-1.

Στο 46’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ρονάλντο και στο 59’ έκανε το 1-2 με πλασέ, αφού απέφυγε και τον Προβεντέλ.

Στο 67’ η ομάδα του Τορίνο πήρε αέρα δύο τερμάτων. Μετά από κάθετη του Κιέζα, ο Ραμπιό έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Σπέτσια και πλάσαρε για το 1-3.

Στο 75’ ο Κιέζα κέρδισε πέναλτι από τον Μπαρτολομέι και ο Ρονάλντο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του… θριάμβου από τα 11 μέτρα.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Τέρτσι (88’ Ισμαϊλί), Μπαστόνι, Σαμπό (73’ Ντελ Όρκο), Φερέρ, Μπαρτολομέι, Ρίτσι, Πόμπεγκα (74’ Εστέβες), Φαρίας (73’ Γκιάσι), Ενζολά, Βέρντε (46’ Αγούδελο).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπονούτσι (77’ Φραμπότα), Ντανίλο, Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Αρτούρ, Μπεντανκούρ (62’ Ραμπιό), ΜακΚένι (62’ Ράμσεϊ), Κιέζα, Ντιμπάλα (46’ Ρονάλντο), Μοράτα(78’ Κουλουσέβκσι).