Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα του στο σπουδαίο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Μάντσεστερ Σίτι (3/11) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το μεσημέρι της Κυριακής έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της αναμέτρησης των πρωταθλητών Ελλάδας με τους Πολίτες, με την UEFA να στέλνει στο «Ετιχαντ Στέιντιουμ» τον Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε. Ο Ισπανός είχε διευθύνει άλλα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Το 2016 το εκτός έδρας ματς με τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League, στο οποίο είχαν ηττηθεί οι Ερυθρόλευκοι με 2-0 και πέρσι τον αγώνα με την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Champions League, στο οποίο είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες με 4-0.

Βοηθοί του την Τρίτη (3/11) θα είναι οι συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε και Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Μανουέρα Μοντέρο. Το όνομα του τελευταίου, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε πολλάκις στα ισπανικά media.

Ο Μανουέρα Μοντέρο είχε οριστεί ως VAR στο χθεσινό παιχνίδι της Οσασούνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, στο τελευταίο τεστ covid-19 που υποβλήθηκε βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και αντικαταστάθηκε από τον Σότο Γκράντο.

Τα τελευταία τεστ όμως στα οποία υποβλήθηκε ο Μανουέρα Μοντέρο βγήκαν αρνητικά και ορίστηκε κανονικά από την UEFA στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Ο Μανουέρα Μοντέρο, που αποκλείστηκε λόγω κοροναϊού από το ματς της Οσασούνα με την Ατλέτικο, υποβλήθηκε σε νέα τεστ για Covid-19, τα οποία βγήκαν αρνητικά, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να οριστεί κανονικά σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Η UEFA ενημερώθηκε για την εξέλιξη και τον όρισε ως 4ο διαιτητή στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στην Αγγλία για το Champions League», ανέφεραν οι Ισπανοί στα ρεπορτάζ τους το απόγευμα της Κυριακής.