Το ματς της χρονιάς διεξήχθη προ ολίγου στο Τορίνο. Οι «Ταύροι» υποδέχτηκαν τη Λάτσιο και πρόσφεραν γκολ και θέαμα. Θρίλερ το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά με μυθική ανατροπή των «Λατσιάλοι», που ενώ έχαναν με 3-2 μέχρι το 95′ τελικά πήραν τη νίκη γκολ των Ιμόμπιλε και Καϊσέδο.

Στο 15ο λεπτό ο Περέιρα άνοιξε το σκορ για τη Λάτσιο μετά από στρώσιμο του Πάτρικ και στο 19′ ο Μπρέμερ ισοφάρισε μετά από κόρνερ.

Στο 23ο λεπτό, η Τορίνο κέρδισε πέναλτι και ο Μπελότι έκανε το 2-1 από τα άσπρη βούλα. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48′, ο Σάβιτς με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2.

Στο 56′ η Τορίνο είχε δοκάρι με τον Βέρντι, ενώ στο 59′ ο Βόιβοντα έσωσε στη γραμμή το σουτ του Ακπρο. Στο 87′ ο Λούκιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χουντ και έκανε το 3-2.

Ωστόσο, στο 94′ η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι και ο Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός επιθετικός ευστόχησε, έγραψε το 3-3 και στο τρία λεπτά μετά ο Καϊσέδο κέρδισε τις κόντρες στην περιοχή κι έκανε από κοντά το τελικό, ανεπανάληπτο, ιστορικό 4-3 υπέρ της Λάτσιο.

Η Τορίνο «βυθίζεται» ακόμη περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας, μένει στην προτελευταία θέση με έναν μόλις βαθμό και έχει ένα πολύ δύσκολο έργο πλέον μπροστά της. Από την άλλη, η Λάτσιο πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα, ανέβηκε στους δέκα πόντους και την έβδομη θέση της κατάταξης στη Serie A.

Τόρινο: Σιρίγκου, Βόιβοντα (70’ Σινγκό), Μπρέμερ, Λιάνκο, Ροντρίγκες, Μεϊτε, Ρινκόν, Λινέτι, Λούκιτς, Βέρντι (71’ Ενκουλού), Μπελότι (77’ Μπονατσόλι)

Λάτσιο: Ρέινα, Φελίπε, Χουντ, Ατσέρμπι, Πάτρικ, Σάβιτς, Παρόλο (46’ Ακπρό), Περέιρα (46’ Λέιβα), Φαρές, Μουρίκι (56’ Ιμόμπιλε), Κορέα (73’ Καϊσέδο)