Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε χθες (31/10) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ευχαρίστησαν τον «Greek Freak» για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και του ευχήθηκαν μεταξύ άλλων να κατακτήσει τον δαχτυλίδι του NBA.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός: 

«Ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρέθηκε χθες (30/10) στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Αναντολού Εφές.

Στο ημίχρονο οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν μαζί του, τον συνεχάρησαν για όλα όσα έχει πετύχει, του ευχήθηκαν καλή συνέχεια και σύντομα να στεφθεί πρωταθλητής στην κορυφαία λίγκα του κόσμου!

Επίσης, του παρέδωσαν δώρα για τον γιο του, Λίαμ, καθώς και μία συλλεκτική μπλούζα του Βασίλη Σπανούλη, ειδικά σχεδιασμένη για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς προπονήθηκε σήμερα (31/10) στο ΣΕΦ και θα χρησιμοποιεί εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού όποτε χρειαστεί για τις ατομικές του προπονήσεις».