Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στάθηκε στην καλή εμφάνιση που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στον εξαιρετικό τερματοφύλακα των αντιπάλων που στέρησε πολλές φορές το γκολ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της Nova: 

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ποιο είναι το κλειδί για τη νίκη; «Στο πρώτο ημίχρονο πέσαμε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Είχαμε κάποιους καλούς παίκτες που έλειπαν και για τον λόγο αυτό δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα μας βελτιώθηκε και φτάσαμε στη νίκη. Βέβαια, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα δύο γκολ».

Όσον αφορά τους Ντρέγκερ και Βινάγκρε: «Ο Ντρέγκερ πήγε πολύ καλά. Μας βοήθησε πολύ και θα συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα. Ο Βινάγκρε έχει να δείξει πολλά περισσότερα από αυτά που έδειξε απόψε».

«Σήμερα έπρεπε να κάνουμε αλλαγές και να δώσουμε χρόνο και σε άλλους παίκτες. Επίσης έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Σίτι και έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για να ξεκουραστούν οι παίκτες. Είχα αποφασίσει τι θα κάνω και όλα ήταν εις γνώσιν μου. Υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις».