Η ώρα για τη μεγάλη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Mega έφτασε.

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών τώρα σε νέα ημέρα, και συγκεκριμένα κάθε Σάββατο στις 9.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την μεγάλη της επιτυχία «Στις άκρες από τα μάτια σου» καλωσόρισε το κοινό στη σκηνή στη συχνότητα του MEGA.

Σε στίχους και μουσική Γιώργους Ζήκα η Αρβανιτάκη επέλεξε ένα υπέροχο τραγούδι από το 1985 για να ξεκινήσει τη βραδιά.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες αλλά και φίλοι από τα παλιά θα συντροφεύσουν την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη στην μοναδική βραδιά στο MEGA σήμερα στην εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», την οποία έχουν αγκαλιάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες και τηλεθεατές από την προηγούμενη σεζόν.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η εκλεκτή συντροφιά της θα χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές πλημμυρίζοντας το σπίτι των θεατών με αγαπημένα τραγούδια.

Γεύση από τις μαγικές στιγμές που θα μας χαρίσουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι εκλεκτοί φίλοι της δίνει το παρακάτω βίντεο, στο οποίο μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ερμηνεύουν το λατρεμένο τραγούδι «Ως τα χαράματα».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια απόψε στις 21:00 θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση πλήρες μουσικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους τηλεθεατές του MEGA.

Μαζί της, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που μοιράζονται με την Ελευθερία Αρβανιτάκη όλα όσα τους ενώνουν. Στη σκηνή ανεβαίνει και ένας νέος πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Θοδωρής Βουτσικάκης.