Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες αλλά και φίλοι από τα παλιά θα συντροφεύσουν την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη στην μοναδική βραδιά στο MEGA σήμερα, Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00, στην εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», την οποία έχουν αγκαλιάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες και τηλεθεατές από την προηγούμενη σεζόν.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η εκλεκτή συντροφιά της θα χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές πλημμυρίζοντας το σπίτι των θεατών με αγαπημένα τραγούδια.

Γεύση από τις μαγικές στιγμές που θα μας χαρίσουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι εκλεκτοί φίλοι της δίνει το παρακάτω βίντεο, στο οποίο μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ερμηνεύουν το λατρεμένο τραγούδι «Ως τα χαράματα».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια απόψε στις 21:00 θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση πλήρες μουσικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους τηλεθεατές του MEGA.

Μαζί της, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που μοιράζονται με την Ελευθερία Αρβανιτάκη όλα όσα τους ενώνουν. Στη σκηνή ανεβαίνει και ένας νέος πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Θοδωρής Βουτσικάκης.