Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τη Λέστερ, καθώς ηττήθηκε (1-2) στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Εμάνουελ Ινσούα δήλωσε μετά το ματς ότι υπάρχει απογοήτευση από την ήττα, τονίζοντας ότι μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι λογικό όταν φεύγεις με μια ήττα να υπάρχει ευχάριστο συναίσθημα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί, αλλά όπως λέγαμε με τα παιδιά όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό λάθος.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένας συνδυασμός της αλλαγής σχηματισμού και της ενέργειας που έβγαλαν τα παιδιά στην αρχή του δεύτερου ημίχρονου. Στο πρώτο μέρος νομίζω είχαν πάρει το κέντρο και αυτό άλλαξε.

Πετύχαμε ένα γκολ και χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Ακόμα ελπίζουμε, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε, μένουν 4 παιχνίδια ακόμα, έχουμε ευκαιρία απέναντι στην Ζόρια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και με καλά αποτελέσματα στον άλλον αγώνα μπορούμε να τα καταφέρουμε».