Το «Απόψε μόνο», το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show,  έρχεται την  Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 23:30 στο ΜEGA με το 2ο επεισόδιο.

https://www.youtube.com/watch?v=4cVAjkdMWYg

Ο Λάμπρος Φισφής  και η κωμική του ομάδα με τους Δημήτρη ΜακαλιάΖήση ΡούμποΓιάννη Σαρακατσάνη, Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο είναι για ακόμα μία φορά έτοιμοι να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές και να υποδεχθούν εκλεκτούς καλεσμένους.

Στο «Απόψε μόνο» αυτής της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει πώς και γιατί ξύπνησε μια μέρα σε κούνια μωρού. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δέχεται την πρόκληση να διασκευάσει το «My Νumber One» στα ελληνικά, ενώ ο Ηλίας Μελέτης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφαγε «πόρτα» σε νυχτερινό κέντρο.

Ακόμη, σε αυτό το επεισόδιο θα μάθετε τα πάντα για τα νέα μέτρα του κορωνοϊού, αυτά που μόνο η ομάδα του «Απόψε μόνο» γνωρίζει, ενώ θα συστηθείτε με τον φίλο που όλοι έχουμε ή που τελικά δε θέλουμε να  έχουμε. Και η μουσική δε λείπει ποτέ. Ο εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του δίνουν το ρυθμό και «Απόψε μόνο».  

  

Ανεξάντλητο χιούμορ, μοναδικές στιγμές γέλιου και απίστευτες ατάκες έρχονται … «Απόψε μόνο».

«Απόψε μόνο» all star comedy club με τον Λάμπρο Φισφή  

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 23:30 στο Μega 

#ApopseMono  #neoprogrammaepitelous 

 

FacebookΑπόψε Μόνο / Apopse Mono  

Instagram: @apopsemono

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

 

Παρουσίαση –Αρχισυνταξία: Λάμπρος Φισφής

Συγγραφική ομάδα: Θωμάς Ζάμπρας – Λάμπρος Φισφής, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Κώστας Μανιάτης, Γιώργος Παπανικολάου

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ζαρμπής

Εκτέλεση Παραγωγής: Filmiki Productions