Στην πολιτεία του Μίσιγκαν θα εμφανιστεί το Σάββατο ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν, έχοντας στο πλευρό του –για πρώτη φορά- τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα.

Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για τα σχέδια του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ να «συγκεντρώσει τους Αμερικανούς προκειμένου να διαχειριστούν τις κρίσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η χώρα και να κερδίσουν τη μάχη για την ψυχή του έθνους», τρεις ημέρες πριν τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές.

Η πίεση στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών είναι μεγάλη, ενώ την τελευταία εβδομάδα επιστράτευσαν την υψηλή δημοτικότητα του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είχε τον Μπάιντεν στη θέση του αντιπροέδρου.

Φέτος, ο Τζο Μπάιντεν θα πρέπει να κερδίσει την πολιτεία για να μπορέσει να κατακτήσει τον Λευκό Οίκο. Ο μέσος όρος των δημοσκοπήσεων, που έχει υπολογίσει ο ιστότοπος RealClearPolitics, του έδινε σήμερα προβάδισμα άνω του 8% έναντι του Ντόναλντ Τραμπ σε αυτήν την πολιτεία και 7% σε εθνικό επίπεδο.