Μπορεί το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού να είναι πλέον γεγονός, ωστόσο γιατροί και κοινωνία είναι καλύτερα προετοιμασμένοι από ότι την πρώτη φορά. Φυσικά, ούτε η αθλητική κοινότητα δεν εξαιρείται από όλο αυτό.

Ήδη σε αρκετές χώρες, έχουν ξεκινήσει οι φίλαθλοι να δίνουν δειλά-δειλά το παρών στα γήπεδα, με τον αριθμό προσέλευσης να είναι φυσικά περιορισμένος. Στην Αγγλία κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που θέλει να κάνει την αρχή.

Όπως ανακοίνωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι», ο σύλλογος έχει πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού και είναι έτοιμος να φιλοξενήσει μέχρι και 23.500 φιλάθλους στο «Ολντ Τράφορντ».

«Δουλεύουμε εντατικά τους τελευταίους δύο μήνες, έχοντας πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά της πανδημίας. Ανακοινώνουμε με απόλυτη σιγουριά και ικανοποίηση πως είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε μέχρι και 23.500 φιλάθλους στο «Ολντ Τράφορντ», τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα που ακολουθεί το πρωτόκολλο δημόσιας υγείας», ανέφερε η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.