Ο Ατρόμητος ήθελε πολύ τη νίκη μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κατάφερε να την πάρει απέναντι στον Παναιτωλικό με 2-0 χάρη στα γκολ των Μανούσου και Κωστόπουλου. Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου έμεινε χωρίς νίκη με μόλις τρεις βαθμούς μετά από έξι ματς ενώ ολοκλήρωσε το ματς και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταχάρ στο 51′.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 8′ για τον Ατρόμητο όταν Κωτσόπουλο σούταρε από το σημείο του πέναλτι αλλά ο Κνετ έσωσε. Τέσσερα λεπτά μετά Μανούχος και VAR είδαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρισβάνη και ο Μανούχος σκόραρε για το 1-0. Στο 35ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε τον Σάλομον ο οποίος από καλή θέση αστόχησε.

Ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες στο 51′ για άσχημο μαρκάρισμα του Ταχάρ στον Κωτσόπουλο ο οποίος στο 78′ σφράγισε και τη νίκη για την ομάδα του Κάναντι. Ύστερα από ασίστ του Μανούσου ο Κωστόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Aτρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Γκαλβάο (66’ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Κιβρακίδης Κωτσόπουλος, Μανούσος, Μπουσούλατζιτς, Χριστοδουλόπουλος (66’ Αγκάγεβ).

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Βάντερσον (84’ Περέιρα), Ντάλσιο (84’ Άλβαρες), Ταχάρ, Γιάκολις (68’ Μεντόσα), Αριγίμπι (68’ Βέργος), Μάζουρεκ (54’ Τσιγγάρας), Ντίας.