Ο Τόμας Μουργκ έχει κάνει καλό ξεκίνημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ καθώς έχει πετύχει δύο τέρματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Μιλώντας στην αυστριακή «Kleine Zeitung», ο παίκτης του «Δικεφάλου» του Βορρά μίλησε για τις πρώτες μέρες του στην ομάδα αλλά και για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ομόνοια.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ενώ ήμασταν η καλύτερη ομάδα, πήραμε δύο ισοπαλίες στα τελευταία δύο παιχνίδια, ένα για το ελληνικό πρωτάθλημα και ένα για το Γιουρόπα Λιγκ, με σκορ 1-1.

Έχω προσαρμοστεί ήδη στην Ελλάδα, τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην οικογένειά μου και στο ποδόσφαιρο. Ο Στέφαν Σβαμπ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον ΠΑΟΚ, περάσαμε πολύ καλά στη Ραπίντ και είμαστε πραγματικά πολύ καλοί φίλοι. Μου έδωσε να καταλάβω πολλά για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των τηλεφωνημάτων που είχαμε, ακόμα και πριν μάθω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Στη Ραπίντ είχαμε εκφραστεί ανοιχτά πολλές φορές για το ότι θα ήθελα να φύγω από το κλαμπ εάν προέκυπτε μια ικανοποιητική προσφορά. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ είναι λίγο μεγαλύτερος από τη Ραπίντ.

Σίγουρα, δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι γιατί έφυγα. Αλλά δεν πειράζει. Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν, είμαι εγώ και η οικογένειά μου, κανένας άλλος».