Ένα τραγικό λάθος παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός 7χρονου στη Λακωνία, το οποίο δεν περίμενε οι διακοπές του να μετατραπούν σε πραγματικό εφιάλτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η οικογένεια μαζί με το μικρό αγόρι διέμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής για τις διακοπές του.

Όταν έλειπε από το δωμάτιο, το συνεργείο καθαριότητας του ξενοδοχείου μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει και άδειασε το καυστικό υγρό μέσα σε ένα πλαστικό ποτήρι και στη συνέχεια έριξε μέσα νερό.

Όταν το συνεργείο ολοκλήρωσε τη δουλειά του, έκλεισε την πόρτα του δωματίου και αποχώρησε, χωρίς όμως να πετάξει το πλαστικό ποτήρι το οποίο είχε μείνει πάνω στο τραπέζι.

Ήπιε το καυστικό υγρό

Όταν η οικογένεια επέστρεψε, ο 7χρονος δίψαγε, είδε το πλαστικό ποτήρι με το υγρό και πιστεύοντας ότι είναι νερό, άρχισε να πίνει. Ευτυχώς, κατάλαβε στην πρώτη γουλιά ότι κάτι δεν πάει καλά και σταμάτησε.

Το παιδί αντιμετωπίζει μεγάλη ζημιά στον οισοφάγο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και στη συνέχεια στην Αθήνα, με τους γιατρούς να του σώζουν τη ζωή.

Η οικογένεια του 7χρονου έχουν κινηθεί νομικά και ζητούν αποζημιώσεις από τους υπεύθυνους.