Σύντομη ήταν η επιστροφή του Λέο Μάτος στην ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός ετοιμάζεται να αφήσει την Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει μόνιμα στην Βραζιλία.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr ο 34χρονος ποδοσφαιριστής δέχθηκε πρόταση από την Βάσκο ντε Γκάμα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βραζιλίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Μάτος την αποδέχθηκε όμως έπρεπε πρώτα να ενημερώσει και την διοίκηση για την εξέλιξη.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε σχετική επικοινωνία χθες (22/10) το βράδυ με τον Ιβάν Σαββίδη, στον οποίον εξέθεσε τα γεγονότα αλλά και την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους. Ο ίδιος θέλει να βρίσκεται κοντά σε συγγενικό του πρόσωπο που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, αν δεν το έχει κάνει ήδη, αναμένεται να δώσει την συγκατάθεση του και ο Λέο Μάτος να φύγει από τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ο Μάτος προανήγγειλε τη μεταγραφή του απαντώντας σε κάποια μηνύματα οπαδών της Βάσκο ντε Γκάμα στο Instagram γράφοντας «έρχομαι»!