Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague, με τους Ερυθρόλευκους να μετράνε ήδη 3 νίκες στα πρώτα 4 παιχνίδια στη διοργάνωση, με τους Πειραιώτες να έχουν μπροστά τους το πρώτο ματς εκτός Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή την Μπάγερν στη Βαυαρία, στην πρεμιέρα των φετινών ταξιδιών στην Euroleague. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ζαλγκίρις, Παναθηναϊκό, Αρμάνι και Μακάμπι, με τα 3 ματς να διεξάγονται στο ΣΕΦ και το ένα στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι «αιωνίων» με τους Πράσινους.

Οι Πειραιώτες έχουν δύσκολη αποστολή μπροστά τους, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι με την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Μπάγερν, που προέρχεται από δύο συνεχόμενα «διπλά» κόντρα σε Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε, αλλά την Κυριακή γνώρισε «ήττα-σοκ» από την Μπαϊρόιτ για το γερμανικό κύπελλο.

Οι Ερυθρόλευκοι πάντως θα σταθούν τυχεροί στην, αφού θα ταξιδέψουν κατευθείαν για το Μόναχο, αφού η Γερμανία είναι ανάμεσα στις πτήσεις στις οποίες πετούν τα αεροπλάνα απευθείας από το «Ελ. Βενιζέλος».