Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Αντρέα Πίρλο στους ομίλους του Champions League. Χάρη σε δύο γκολ του Αλβάρο Μοράτα στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουβέντους νίκησε με 2-0 την Ντιναμό Κιέβου μπροστά σε περίπου 21.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου και δεν έδειξε να επηρεάζεται από την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι κι έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της. Στο 8′ ο Κιελίνι αστόχησε σε κεφαλιά και τέσσερα λεπτά μετά ο Κιέζα έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Μπούστσαν απέκρουσε το σουτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε στο τακουνάκι του Κουλουσέβσκι στο 34′.

Το γκολ ήρθε τελικά με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο Κουλουσέβσκι έπιασε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, ο Μπούστσαν απέκρουσε ασταθώς και ο Μοράτα από κοντά δεν δυσκολεύτηκε για το 1-0 στο 46′. Ο Ράμσι είχε μια καλή ευκαιρία για τη Γιούβε στο 72′ και τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε στο 84′ όταν από σέντρα του Κουαρδάρο, ο Μοράτα και πάλι έκανε το 2-0 με κεφαλιά.

Ντιναμό Κιέβου: Μπούστσαν, Κεντζιόρα, Ζαμπάρνι, Μικολένκο, Καραβάεβ (70’ Ποπόβ), Μπουγιαλσκί (89’ Χαρμάς), Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο, Τσιγκανκόβ (71’ Βέρμπιτς), Σουπριάχα, Ντε Πένα (60’ Ζέρσον Ροντρίγκες).

Γιουβέντους: Σέζνι, Κιελίνι (19’ Ντεμιράλ), Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο, Κιέζα, Ραμπιό, Μπεντανκούρ (79’ Αρτούρ), Ράμσεϊ (79’ Μπερναρντέσκι), Μοράτα, Κουλουσέβσκι (56’ Ντιμπάλα).