Χαρούμενος και ανυπόμονος για το ματς κόντρα στη Μαρσέιγ εμφανίστηκε ο Οσεϊνού Μπα στη συνέντευξη Τύπου της μεγάλης αναμέτρησης ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για τη νίκη. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να μην σταθεί και στην απουσία του κόσμου από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως νιώθει και πως περιμένει το αυριανό παιχνίδι: «Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος που θα παίξω στο Champions League. Είμαι ανυπόμονος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα και είμαι περήφανος».

Για την καριέρα του: «Έχω ξεκινήσει από την Αζαξιό. Βρέθηκα στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός μου είπε πως επειδή ήμουν νέος θα έπρεπε να περιμένω και να κάνω προπονήσεις, πλέον παίζω βασικός και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω την ομάδα».

Ποια ήταν η αντίδρασή του μετά την κλήρωση με την Μαρσέιγ: «Είναι μεγάλος σύλλογος, δύσκολη ομάδα. Τη σεβόμαστε πολύ, είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα την αντιμετωπίσουμε».

Για το αν νιώθει άγχος: «Όλες οι ομάδες που βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι καλές και μεγάλες ομάδες δεν έχει σημασία αν είναι γαλλικές ή όχι. Εμείς πρέπει να δώσουμε τα πάντα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για την απουσία κόσμου: «Είναι αλήθεια πως είμαστε πιο δυνατοί όταν παίζουμε με τη στήριξη των φιλάθλων μας. Δεν έχει καμία σχέση να παίζεις χωρίς φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός έχει σαν δύναμή του τον κόσμο, δε μας αρέσει που θα παίξουμε χωρίς κόσμο».

Για τους στόχους του: «Οι στόχοι είναι ίδιοι με την περσινή χρονιά. Να κερδίσουμε τρόπαια. Να βοηθήσω την ομάδα να τους κατακτήσει και γιατί όχι να πάμε μακριά στο Champions League».