Kορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας της 19χρονης, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από το Κορωπί, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το κορίτσι φεύγοντας από το σπίτι του, ενημέρωσε την οικογένειά της ότι πρόκειται να πάει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να δώσει συνέντευξη για να εργαστεί, πράγμα όμως που δεν έγινε.

Οι φόβοι της οικογένειας για την τύχη του παιδιού τους μεγαλώνουν καθώς είναι η πέμπτη μέρα που η νεαρή κοπέλα βρίσκεται μακριά από το σπίτι της χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής.

Απαντήσεις για την εξαφάνιση της κόρης τους αναζητούν οι γονείς, στο κινητό της τηλέφωνο και στους λογαριασμούς της στα social media ενώ την ημέρα της εξαφάνισής της, η Άρτεμις καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να περπατά μέρα μεσημέρι σε δρόμο στο Κορωπί.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το κορίτσι να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι για να πάει στη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 19χρονη κοπέλα πήγε σε μία στάση λεωφορείου που είναι μακρύτερα από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει γεγονός που προβληματίζει την οικογένειά της, αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το LIVE NEWS, φαίνεται η 19χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Είναι το τελευταίο ίχνος ζωής της κοπέλας, αφού από τότε το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν έχει νέα της.

Χώρισε και κλείστηκε στον εαυτό της

Σύμφωνα με τις φίλες της 19χρονης, η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της.

«Δεν ανοιγόταν και στα κορίτσια. Ήταν κλειστός χαρακτήρας».

Οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο πατέρας της 19χρονης απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση.

«Να προλάβουμε το κακό».

Την ίδια ώρα, η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσία Silver Alert θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, έτσι ώστε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.