Ο frontman του γκρουπ Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για τη μεγάλη βραδιά στο MEGA.

«Αισθάνομαι σπίτι μου» ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης τονίζοντας ότι έχει παρακολουθήσει την εκπομπή από την αρχή της και του αρέσει πολύ.

Ο Θοδωρής Μαραντίδης αποκάλυψε ότι υπήρξαν φορές που ήταν τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ των μελών του γκρουπ και είχε δημιουργήσει άσχημο κλίμα. Το θεωρώ πολύ ανθρώπινο και λογικό. Τα θεμέλια αυτής της σχέσης βοήθησαν να ξεπεραστεί και να δημιουργηθούν μακροπρόθεσμα πιο δυνατοί δεσμοί.

Όσον αφορά το διαζύγιο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίδης δήλωσε: «Όταν έρχεται ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει οικογένεια. Προσπαθεί κάθε ζευγάρι να δει τη νέα πραγματικότητα και να διατηρήσει την οικογένεια σε αυτό το επίπεδο και με αυτόν τον τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται τριβές. Αυτό θέλει δουλειά. Όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει. Και ένας χωρισμός στην αρχή θέλει δουλειά μέχρι να βρεις την ισορροπία για να είσαι καλά εσύ και τα παιδιά σου».

«Ο Φίλιππος νιώθει μεγάλη άνεση στο να εκτίθεται. Κάνουμε το σταυρό μας και είμαστε δίπλα του» είπε γελώντας ο Θοδωρής Μαραντίνης για τον μεγάλο του γιο σχολιάζοντας ότι και οι δυο γιοί του είναι πρόεδροι στην τάξη τους. «Τους αρέσει πολύ η μουσική, χορεύουν πολύ. Δεν τους έχω πιέσει καθόλου. Ο μεγάλος έχει αρχίσει να ηχογραφεί» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αρχίζει ο χορός

Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και… «Ο Χορός» ξεκινάει.

Οι ONIRAMA ξεδιπλώνουν το μουσικό άλμπουμ της 20χρονης πορείας του σε μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια όπως «Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες», «Το ξέρω θα ‘ρθείς», «Επαναστάτης», «Ό,τι Δεν Έχεις», «Κλεψύδρα» αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες τους «Που Ήσουν Χθες» και φυσικά το hit της φετινής σεζόν «Αχ Να Σε Ξέχναγα».

Οι ONIRAMA μοιράζονται τα μικρόφωνα με αγαπημένους φίλους με τους οποίους ενώνουν τις φωνές τους. Η Number One Έλενα Παπαρίζου συναντά για ακόμα μια φορά τους ONIRAMA και όπως πάντα το αποτέλεσμα της μουσικής τους συνάντησης είναι απολαυστικό. Την ανεξάντλητη ενέργεια του συγκροτήματος επί σκηνής μοιράζεται και ο Μάνος Πυροβολάκης με τη λύρα του δίνοντας το δικό του παλμό. Στη βραδιά συμμετέχει ο πληθωρικός Γιάννης Ζουγανέλης απογειώνοντας το κέφι στη σκηνή. Μαζί τους και η Στεφανία Ρίζου.

Αγαπημένα τραγούδια,  πρωτότυπες διασκευές, αλλά και απρόσμενα remakes κλασικών τραγουδιών θα μας ξεσηκώσουν όλους με βασικά συστατικά ταONIRAMAς, τη μαγεία και το χορό.