Με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού γνωρίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής μετέβη στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και πριν την έναρξη της προπόνησης, συστήθηκε στην ομάδα.

Αυτός ο οποίος παρουσίασε τον Μπόλονι ήταν ο Σπύρος Βλάχος, εκπροσωπώντας τη διοίκηση. Ο Βλάχος καλωσόρισε το νέο προπονητή, κάνοντας αναφορά στην προπονητική αλλά και την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Έπειτα, ο Μπόλονι πήρε τον λόγο και δήλωσε βέβαιος ότι με δουλειά, όλοι μαζί θα αντιστρέψουν την αρνητική πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα:

«Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ. Πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς.

Και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι. Χθες η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο.

Και είναι οκέι αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρισαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».