«Αγαπώ τον ήχο της E Street Band που παίζει τελείως live στο studio, με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ. Ηχογραφήσαμε τον δίσκο μέσα σε λιγότερες από πέντε ημέρες και τελικά είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ».

O Μπρους Σπρίνγκστιν δεν κρύβει την ικανοποίηση για τη νέα του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου.

Το «Letter To You» είναι το 20ό στούντιο άλμπουμ της 47χρονης διαδρομής του 71χρονου αμερικανού μουσικού, ερμηνευτή και συνθέτη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του το μακρινό 1973 με το «Greetings from Asbury Park, N.J.».

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια, ηχογραφήθηκε στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ και είναι η πρώτη του δουλειά με τη συμμετοχή της Ε Street Band μετά το «High Hopes» (2014) και τις live εμφανίσεις τους το 2016 («The River Tour») που υπήρξαν η πιο κερδοφόρα περιοδεία της χρονιάς παγκοσμίως.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Σκίντσας άκουσε πρώτος τον πολυαναμενόμενο δίσκο και καταγράφει τις εντυπώσεις του track by track, υπενθυμίζοντας σημαντικούς σταθμούς στη μουσική και προσωπική διαδρομή του αεικίνητου «Boss».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»