Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και η καταδικασμένη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια, επιμένουν ότι διώκονται για τις ιδέες τους.
Για όλα «φταίει» το… δεξί χέρι

Ο δικηγόρος του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, ζήτησε αναστολή επικαλούμενος τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις.

«Όλη αυτή η ιστορία κρίνεται επειδή σήκωνε το χέρι το δεξί. Όχι γιατί έκανε κάτι άλλο. Ο Μιχαλολιάκος κινδυνεύει να πάει φυλακή αλλά σκεφτείτε μετά από 4 χρόνια ποια θα είναι η συνέπεια αν αθωωθεί. Τι θα γίνει αν αυτός ο άνθρωπος αθωωθεί;».

Ρατσισμός ακόμα και στο δικαστήριο

Η υμνητής του φασισμού, Ελένη Ζαρούλια, ο λόγος της οποίας ήταν πάντα εμπλουτισμένος με ρατσιστικές κραυγές, ζητά να μη μπει φυλακή γιατί σύμφωνα με τον συνήγορό της θίγεται ένα δικαίωμα που έχουν ακόμα και οι μη Έλληνες πολίτες.

«Αν δεν χορηγήσετε αναστολή προκαλείται βλάβη στα δικαιώματα ενός κατηγορούμενου που πρέπει να φτάσει στο εφετείο μακριά από κραυγές από αυτούς που ζητούν να μην τύχουν και του τελευταίου δικαιώματος, το οποίο απολαμβάνει και κάθε μη Έλληνας καταδικασθείς.

Ζαρούλια η… κατατρεγμένη

Η Ελένη Ζαρούλια αποφάσισε να βάλει το κοστούμι της κατατρεγμένης.

«Βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό από το 2013 και μπορούσε να πηγαίνει μόνο στον προφυλακισμένο σύζυγο της και στο φαρμακείο», λέει ο δικηγόρος της.

Μιχαλολιάκος και Ζαρούλια παραμένουν αμετανόητοι. Συνεχίζουν με ψεύδη και δικαιολογίες να ζητούν την ευνοϊκότερη μεταχείριση της δικαιοσύνης.