Για πρώτη φορά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε σαν εν δυνάμει προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο 67χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Ουγγαρίας, μίλησε για τις ημέρες των διαπραγματεύσεων και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός σύντομα θα μπει σε σωστό δρόμο.

Τόνισε ότι δεν είναι… μάγος ούτε ταχυδακτυλουργός, αλλά έρχεται για πολλή και σκληρή δουλειά, που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό εκεί που θέλει ο ιδιοκτήτης του, σύμφωνα με όσα του μετέφερε: στην ανάκτηση της θέσης του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής που αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό από την ερχόμενη Δευτέρα.

«Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις.

Ετσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζούσε στην ουγγρική πρωτεύουσα και του αδερφού μου.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος. Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στο «hocus pocus» (σ.σ. ταχυδακτυλουργία).

Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο».