Την περιοχή του Έβρου επισκέφτηκε την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε μία προσπάθεια από τη μία τόνωσης του ηθικού των στελεχών και στρατευσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και ελέγχου της επιχειρησιακής ετοιμότητάς τους. Και πρόκειται βέβαια για μία επίσκεψη με πολλαπλά μηνύματα, αφού πραγματοποιείται εν μέσω των τουρκικών προκλήσεων.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφτηκε την Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, στον Νομό Έβρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, επιθεώρησε Σχηματισμούς, Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια και έλεγξε σχέδια και την επιχειρησιακή ετοιμότητα τμημάτων ‘Άμεσης Αντίδρασης.

Από την επίσκεψη διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, το άριστο πνεύμα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και τη θέληση στην εκτέλεση της αποστολής.

Σημειώνεται ότι έχει μόλις ξεκινήσει η κατασκευή του νέο φράχτη στον Έβρο και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επισκεφτεί την περιοχή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.