Μετά τον πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή Αντώνη Γρέγο που ζήτησε δικαίωμα κίνησης με βραχιολάκι και ο Γιώργος Γερμενής, δια του συνηγόρου του αιτήθηκε κατ΄οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι».

Υπενθυμίζεται ότι για δεύτερη μέρα συνεχίζεται στο δικαστήριο η δίκη της Χρυσής Αυγής με τους συνηγόρους της υπεράσπισης και ζητούν αναστολή στην εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε στους εντολείς τους.

Κατ΄ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» ζήτησε ο «Καιάδας» Γιώργος Γερμενής που ανήκε στον ηγετικό πυρήνα της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα, βραχιολάκι» με δικαίωμα κίνησης στο Δήμο Θερμαϊκού που κατοικεί και στο Δήμο Θεσσαλονίκης όπου εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος, αιτήθηκε για τον εντολέα του ο συνήγορος του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, στην περίπτωση που δεν του χορηγήσει το δικαστήριο ανασταλτικό στην έφεση. Και αυτός επικαλέστηκε σοβαρούς οικογενειακούς και οικονομικούw λόγους εξαιτίας των οποίων θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη αν οδηγηθεί στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι για δεύτερη μέρα συνεχίζεται στο δικαστήριο η δίκη της Χρυσής Αυγής με τους συνηγόρους της υπεράσπισης και ζητούν αναστολή στην εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε στους εντολείς τους.