Από την πρώτη ημέρα που παίχτηκε στο Mega το νέο, πρωτότυπο, τηλεπαιχνίδι «ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ YEN», με τη Σμαράγδα Καρύδη, κατάφερε να κατακτήσει το κοινό. Οχι μόνο με τα εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει από τη Δευτέρα, αλλά και με το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν οι τηλεθεατές για να γίνουν κι αυτοί παίκτες από το σπίτι τους.

Από την πρεμιέρα της εκπομπής και μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι, συνολικά έχουν κατεβάσει το app, σχεδόν 10 χιλιάδες ενώ 3.400 έχουν παίξει στο 3ο επεισόδιο.

Εως χθες, Τετάρτη, 7.800 άτομα είχαν «κατεβάσει» την ειδική εφαρμογή «1ekyen» στα κινητά τους και 7539 έπαιξαν σε πραγματικό χρόνο στο νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA. Καθημερινά δηλαδή προστίθενται χιλιάδες νέοι παίκτες – τηλεθεατές.

Μάλιστα το app του «ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ YEN» κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση στο Apple store, δείγμα του ενδιαφέροντος που υπάρχει για να γίνουν όλοι… τηλεθεατές από το σπίτι.

Επεισόδιο με επεισόδιο η αύξηση στα downloads είναι εντυπωσιακή κάτι που δείχνει ότι το τηλεπαιχνίδι έχει γίνει ήδη η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Η νέα ψυχαγωγική πρόταση του Mega, αξίζει να σημειωθεί ότι δίνει τη δυνατότητα σε 50 νικητές καθημερινά να κερδίζουν το ποσό των 100€.

Κατεβάστε το app εδώ: https://1ekyen.gr/

Πώς γίνεται

Στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν και εκείνοι παίκτες, μέσω της ειδικής εφαρμογής «1ekyen» που θα έχουν την ευκαιρία να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα μέσω App Store και Google Play.

Έτσι, μπορούν να απαντούν από το σπίτι σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη on air και καθημερινά να κερδίζουν ξεχωριστά δώρα. Η εφαρμογή διατίθεται προς όλους εντελώς δωρεάν.

Το «Ενα εκατομμύριο Υen» είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι γνώσεων, με παραπλανητικές αλλά και ταυτόχρονα απλές ερωτήσεων που μπερδεύουν και τους πιο έμπειρους παίκτες. Γιατί οι ερωτήσεις εκφωνούνται με ένα τρόπο που έχει ιδιαίτερη σημασία…

Πρώτα εκφωνούνται οι απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση, με την λέξη «κλειδί» να ακούγεται τελευταία. Οι παίκτες έχουν μόνο πέντε δευτερόλεπτα να απαντήσουν. Αν απαντήσουν σωστά και γρήγορα κερδίζουν 20.000 ¥, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν 20.000 ¥, γιατί εδώ τα λάθη πληρώνονται!