Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού, με τον αφρικανό μέσο να έχει εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Καμαρά είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Ερυθρολεύκων, όντας καταλυτικός στο περσινό νταμπλ, ενώ η αξία του είναι πάνω από 20 εκατ. ευρώ.

Όπως είναι φυσιολογικό, ομάδες από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να κινηθούν και με επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Γι’ αυτόν το λόγο λοιπόν και ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει τέλος στις… ορέξεις των υποψήφιων μνηστήρων για τον αφρικανό μέσο, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάνοντάς του πρόταση με σαφώς υψηλότερες αποδοχές, προκειμένου να τον «δέσουν» για πολλά χρόνια.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και γνωρίζει τις προθέσεις της διοίκησης, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Καμαρά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο στο επόμενο διάστημα με τους Ερυθρόλευκους.