«Χαμηλές» χαρακτήρισε τις ποινές για τους συνεργούς της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αλλά και τους δράστες της επίθεση στους ψαράδες ο συνήγορος πολιτικής αγωγής για τη δίκη της Χρυσής Αυγής Κώστας Παπαδάκης.

Ο κ. Παπαδάκης ανέφερε ότι «Το δικαστήριο πέτυχε μια ευρύτερη κατανομή των ποινών ανάλογα με την πράξη του καθενός. Όσον αφορά τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αγγίζουν τα ανώτατα. Για τους συνεργούς της δολοφονίας του Π.Φύσσα και τους δράστες της επίθεσης στους ψαράδες οι ποινές είναι χαμηλές.  Είναι αδιανόητο άνθρωποι που προσπάθησαν να σκοτώσουν να φεύγουν με επτάμισι χρόνια, όπως και η αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι της ολόκληρο οπλοστάσιο να τιμωρείται με το ελάχιστο της ποινής».

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση των Αιγύπτιων αλιεργατών το δικαστήριο τιμώρησε τους 5 κατηγορούμενους σε κάθειρξη από 6 έως 8 χρόνια και για την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση σε 3 χρόνια φυλάκιση εκτός από τον πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιο Πανταζή ο οποίος καταδικάστηκε σε 6 χρόνια για τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.