Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Πιερ Τζάκσον, καθώς οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ο αμερικανός γκαρντ, που αποκτήθηκε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες από το Τριφύλλι, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Ο Τζάκσον πέρασε και δεν ακούμπησε από τους Πράσινους, με τον πρώην παίκτη της Μακάμπι να μην προσαρμόζεται τόσο στα «θέλω» του Γιώργου Βόβορα όσο και στην ομάδα γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως και ο τραυματισμός που υπέστη τον άφησε εκτός και δεν μπόρεσε ποτέ να μπει ουσιαστικά στο ροτέισον της ομάδας.

Πλέον ο Τζάκσον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και τυπικά τις επόμενες μέρες, ενώ ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν αποκλείεται να κοιτάξει για ενίσχυση στην αγορά, αν και την προηγούμενη εβδομάδα υπέγραψε για ένα μήνα με τον Κίφερ Σάικς, στον οποίο θα δοθεί χρόνος για να δείξει αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Τριφυλλιού.