Οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσαν υποστηρίζουν πως με τις τακτικές που ακολούθησαν στην ΠΑΕ το καλοκαίρι, όσο φοαρά στον μεταγραφικό σχεδιασμό, εξέθεσαν τον σύλλογο. Μια ανακοίνωση που έρχεται ως συνέχεια της χθεσινής του Σ.Φ ΠΑΟΚ Κιλκίς που ζητούσε εξηγήσεις από τον Ιβάν Σαββίδη για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων:

«Μετά από ένα καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών στο σύλλογο σε αγωνιστικό επίπεδο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις αποφασίσαμε να πάρουμε θέση σε κάποια ζητήματα τα οποία μας απασχολούν και στα οποία ψάχνουμε απαντήσεις.

Ως Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. ποτέ δε μπήκαμε σε διαδικασία να ασχοληθούμε με αγωνιστικά θέματα, ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με το ποιος παίχτης θα έρθει και θα φύγει από την ομάδα, ποτέ δε μας απασχόλησαν τα συμβόλαια των παικτών και οι ρήτρες τους.

Εμάς μας ενδιαφέρει όπου αγωνίζεται ο Δικέφαλος να είμαστε δίπλα του και να κρατάμε ψηλά τα ιδεώδη, τις αξίες και αυτά που αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε γνωρίζαμε όλοι πως θα ήταν μια περίοδος όπου ο Π.Α.Ο.Κ. θα έκανε μεγάλες αλλαγές στο αγωνιστικό του τμήμα, καθώς η χρονιά που μας πέρασε κρίνεται αποτυχημένη.

Θεωρήσαμε ότι μετά από αυτή τη χρόνια, σε συνδυασμό με το ότι ο Π.Α.Ο.Κ. εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με το γνωστό θέμα των δελτίων, διοίκηση και υπεύθυνοι θα λειτουργούσαν πιο σοβαρά για να μην εκτίθεται ο σύλλογος.

Κάναμε λάθος!

Τόσο η διαχείριση της ομάδας όσο και αυτή των παικτών του Π.Α.Ο.Κ., εξέθεσε και φέτος τον Σύλλογο, έχοντας ως συνέπεια η ομάδα να διακατέχεται από προχειρότητα και έλλειψη οργάνωσης.

Εσείς που είστε υπεύθυνοι για αυτή την εικόνα, είστε υποχρεωμένοι να σέβεστε οποιονδήποτε έχει προσφέρει στον σύλλογο και να του φέρεστε όπως αρμόζει με γνώμονα πάντα το καλό του Π.Α.Ο.Κ. Τακτικές «έλα εσύ, φύγε εσύ, ξαναέλα εσύ, περίμενε εσύ», είναι τακτικές που μικραίνουν τον Σύλλογο και μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

Απαιτούμε λοιπόν, να πάρει άμεσα θέση η παε Π.Α.Ο.Κ. και οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος για τον φετινό σχεδιασμό της ομάδος. Είστε υποχρεωμένοι να μας εξηγήσετε γιατί εκθέσατε τον Σύλλογο και δε διαχειριστήκατε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό πολλές υποθέσεις. Επίσης θέλουμε να μας εξηγήσετε, ποιους στόχους έχει ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος εντός και εκτός Ελλάδος, για να ξέρουμε και εμείς τι να περιμένουμε και πως να αντιδράσουμε.

Για το θέμα του Αρχηγού Βιεϊρίνια, όπως αναφέραμε πρωτύτερα, δεν είναι δική μας δουλειά να ασχοληθούμε με το τι συμβόλαιο του προσέφερε ο Π.Α.Ο.Κ. ή πόσα χρήματα ζήτησε ο ίδιος. Σε αυτή την περίπτωση μας ενδιαφέρει ο σεβασμός προς τον Σύλλογο και από τις δυο μεριές.

Θα θέλαμε με τη σειρά μας λοιπόν, να ευχαριστήσουμε ένα παιδί που έγινε δικό μας, που μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε και μας χάρισε αμέτρητες χαρές και συγκινήσεις. Το όνομα του έχει γραφτεί στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. με χρυσά γράμματα!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει. Όπως το γνωρίζει και ο ίδιος, η πόρτα του σπιτιού του-η πόρτα της Τούμπας θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Π.Α.Ο.Κ. ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ»