Πολύ κοντά στην πραγματοποιήση μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαουρίσιο βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να έχει τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και αν όλα πάνε καλά στις λεπτομέρειες, να υπογράψει στους πράσινους.

To10.gr σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες πως το θέμα του Βραζιλιάνου μέσου όχι μόνο δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος θα ήταν εκείνος που θα έπαιρνε την τελική απόφαση για την… υπέρβαση στο μπάτζετ και για να φουλάρει ο Παναθηναϊκός για τη σπουδαία κίνηση.

Παρά τη σφήνα του ΠΑΟΚ και την πρόταση που έκανε, ο Παναθηναϊκός δεν εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση την υπόθεση και αφού είχε διακρίνει πρόσφορο έδαφος για τη μεταγραφή, ετοιμαζόταν για την τελική του κίνηση. Οι πληροφορίες του 10 ήταν συγκεκριμένες τις προηγούμενες μέρες και μιλούσαν για μια ορθάνοιχτη υπόθεση και για μια προσπάθεια μεταγραφής από το… πάνω ράφι.
Λίγες μέρες μετά έρχεται η απόλυτη επιβεβαίωση για τη σπουδαιότερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού! Με τον Μαουρίσιο να είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα και να ανεβάσει επίπεδο όχι μόνο τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αλλά ολόκληρη την ομάδα.