Οικογενειάρχες, φιλόμουσοι, φιλόζωοι και αιμοδότες… Αυτά τα αστεία επιχειρήματα επικαλούνται τώρα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, εκλιπαρώντας τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, τους θεσμούς που τόσο σφοδρά πολέμησαν προκειμένου να γλιτώσουν τη φυλακή.

Ο επικεφαλής της θρασύδειλης συμμορίας, ο άνθρωπος που έδινε το σήμα της νεοναζιστικής εγκληματικής δράστης και αμετανόητος ρατσιστής ζητά τώρα πλήθος ελαφρυντικών, γιατί έχει κάνει οικογένεια και επειδή τιμά το… ναυτικό!

Ο σύννομος» Κασιδιάρης

Το νούμερο δύο της εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, ο άνθρωπος που επιχείρησε να σιγάσει κάθε δημοκρατική φωνή που άκουγε με φασιστικές κραυγές αιτείται ελαφρυντικά ως παρεξηγημένη προσωπικότητα, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει κάνει και τίποτα παράνομο..

Οι δράσεις του Παναγιώταρου

Ηλίας Παναγιώταρος, ο άνθρωπος ο οποίος δεν σεβάστηκε ποτέ τους θεσμούς επιχειρώντας με φασιστική ρητορική να τους καταλύσει δίνοντας παραστάσεις δήθεν πατριωτισμού εντός και εκτός βουλής. Τώρα προσπαθεί να αποφύγει την τιμωρία για εγκλήματά του δηλώνοντας… πολιτικά δραστήριος και … αιμοδότης!

Ακόμα μια καλλιτεχνική φλέβα, Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Αρτέμης Ματθαίπουλος, ένας ακόμα φιλόμουσος και ταπεινός καλλιτέχνης μετά τον Καιάδα. Όπως και ο Γερμενής, ο Ματθαιόπουλος ειδικευόταν στη συγγραφή αντισημιτικών τραγουδιών για τα ματιά του νεοναζιστικού συγκροτήματος στο οποίο ήταν μπασίστας.

Αυτός που ζήτησε πραξικόπημα

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο άνθρωπος που κρύφτηκε πίσω από τα τάγματα εφόδου και οργάνωνε επιθέσεις σε μικροπωλητές, πρόσφυγες και μετανάστες, τώρα δηλώνει άνθρωπος της εργατιάς, ένας απλός αγρότης.

Τον Ιούνιο 2018 από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου είχε προχωρήσει σε ευθεία προτροπή για την διάπραξη δολοφονικής βίας και κατάλυσης του πολιτεύματος .

Το ρολόι χτυπά αντίστροφα για την ώρα των ποινών δείχνοντας τη δειλία τους. Και η Δημοκρατία έδειξε ξανά το ανάστημά της μπροστά σε αυτούς που προσπάθησαν να την καταλύσουν.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA