Οι εμφανίσεις του Ουσεϊνού Μπα και του Παπέ Σισέ με τον Ολυμπιακό στο Champions League, δεν έχει περάσει απαρατήρητη στη Σενεγάλη. Οι δύο στόπερ κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα και έχουν προκαλέσει τη συζήτηση για το αν πρέπει να παίξουν μαζί στο κέντρο της άμυνας, αφού το έχουν κάνει με επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος Σενεγαλέζος στόπερ, Σεΐκχ Σίντι Μπα, παραχώρησε συνέντευξη στο σενεγαλέζικο μέσο «APS» και ρωτήθηκε για το σενάριο. Γνωρίζοντας τη θέση από την καριέρα του, ο Σίντι Μπα τόνισε ότι θα ήταν ωραία ιδέα…

«Θα ήταν ωραίο να τους δούμε να παίζουν μαζί στην Εθνική ομάδα, αφού τους έχουμε να δει να παίζουν δίδυμο στον Ολυμπιακό» ανέφερε ο Σίντι Μπα.
Ο παλαίμαχος Σενεγαλέζος τόνισε ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άλιου Σισέ, έχει καλύτερη άποψη: «Ο προπονητής τους βλέπει στις προπονήσεις και έχει καθαρή εικόνα για τη διάθεση τους και την πιθανότητα να τους χρειαστεί σε επίσημο παιχνίδι, εάν προκύψουν τραυματισμοί ή τιμωρίες».

Ο Σίντι Μπα αναφέρθηκε και στη συμμετοχή των δύο στόπερ στους ομίλους του Champions League, στους οποίους έχουν τεστάρει τις δυνατότητες τους: «Με τον Ουσεϊνού Μπα και τον Παπέ Σισέ, έχουμε δύο εξαιρετικούς κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι έχουν αποδείξει την αξία τους στο υψηλότερο επίπεδο».