Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 25χρονο Πέτρο που νόσησε από κορoναϊό και βρέθηκε ξαφνικά από την Τήνο, διασωληνωμένος στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας.

Σήμερα ο 25χρονος, λίγες ώρες προτού πάρει εξιτήριο από το Ασκληπιείο, Βούλας συνομίλησε μέσω βιντεοκλήσης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Ο Πέτρος μάλιστα είχε διασωληνωθεί και όταν αποσωληνώθηκε, ο Β. Κικίλιας είχε εκφράσει με ανάρτηση του στο Twitter τα συγχαρητήρια του στο προσωπικό του νοσοκομείου «Ασκληπιείο» της Βούλας.

Στη συνομιλία που είχε ο υπουργός με τον Πέτρο, του είπε ότι κανείς δεν είναι άτρωτος όσον αφορά στον κοροναϊό και ο 25χρονος προσέθεσε πως οι νέοι θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο, αναφερόμενος στη δική του περίπτωση.

Δείτε τι είπε ο 25χρονος με τον κ. Κικίλια:

H περιπέτεια του 25χρονου με τον κοροναϊό

Για την περιπέτεια του Πέτρου από την Τήνο είχε μιλήσει φίλος του 25χρονου στο LIVE NEWS

«Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, δεν ήταν στις ευπαθείς ομάδες», είχε αναφέρει.

Στις 20 Αυγούστου, άρχισε ο Γολγοθάς του. Ο υψηλός πυρετός μέχρι και 40, που επέμενε, τον οδήγησε στο να κάνει αμέσως τεστ, το οποίο όμως, βγήκε αρνητικό.

«Έκανε το πρώτο τεστ, αρνητικό, δυο τρεις μέρες μετά έκανε το δεύτερο, αρνητικό και αυτό. Τελικά πήγε στη Σύρο, όπου εκεί βρέθηκε θετικός και από εκεί μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο».

Η οικογένεια του 25χρονου διατηρεί επιχείρηση και στη Μύκονο και ο νεαρός άνδρας εργαζόταν εκεί το καλοκαίρι. Τις τελευταίες ημέρες όμως, βρισκόταν στην Τήνο. Όταν τα συμπτώματα επέμεναν, πήγε στο κέντρο υγείας της Σύρου για να εξεταστεί.

«Εγώ το έμαθα από συγγενείς στην Τήνο. Τον πήραν με ελικόπτερο και τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ασκληπιείο» σύμφωνα με θεία του 25χρονου.

Ο 25χρονος είναι ένας νεαρός που έσφυζε από υγεία. Οι φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media το αποδεικνύουν. Γυμνασμένος, λάτρης των extreme sports, ουδέποτε αντιμετώπισε πρόβλημα στην υγεία του.