Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά με τον Γιάννη Πλούταρχο στη μουσική εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», την πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Παρασκευής, που επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του MEGA και υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους.

Με αγαπημένες επιτυχίες από τα πρώτα του χρόνια και φυσικά το τραγούδι που τον σημάδεψε «Το καλύτερο παιδί» ο ερμηνευτής εντυπωσιάζει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

«Κάποια τραγούδια έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και εσύ νιώθεις τυχερός που τα έχεις ερμηνεύσει και έχεις γίνει μέρος της. Τραγούδια που έχουν μιλήσει για τον έρωτα και τα πιο έντονα συναισθήματα. Τραγούδια που θα πούμε εδώ απόψε στο «Σπίτι με το MEGA» για να μας ταξιδέψουν σε αυτές τις στιγμές που μας έχουν συγκινήσει, μας έχουν σημαδέψει. Κρατάμε τις αποστάσεις, παραμένουμε ασφαλείς και ξεκινάμε!», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, ξεκινώντας το όμορφο αποψινό τηλεοπτικό μουσικό ταξίδι.

Σε μια βραδιά με έντονο συναίσθημα, ο Γιάννης Πλούταρχος τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου ερμηνευτή τραγουδώντας επί σκηνής επιτυχίες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και δημιουργήσαν μία μοναδική μουσική παρακαταθήκη.

Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή εμφανίζεται και η Πέννυ Μπαλτατζή που δίνει διαφορετικό χρώμα στη μουσική ταυτότητα της βραδιάς.