Ένα νέο τηλεπαιχνίδι ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στην ψυχαγωγία του κοινού.

Το 1.000.000 γιεν, το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι γνώσεων κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου στο MEGA και ανυπομονούμε να το απολαύσουμε.

Η Σμαράγδα Καρύδη, η παρουσιάστρια που έχει ταυτίσει το όνομά της με το χιούμορ αλλά και την παιχνιδιάρική διάθεση, κάθε μέρα αναλαμβάνει να μοιράσει 1.000.000 πραγματικά γιεν.

Τι πρέπει όμως να συμβεί για να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής; Πρέπει να είσαι έξυπνος, γρήγορος αλλά και στοιχειωδώς ενημερωμένος.

Γιατί το παιχνίδι δεν έχει την κανονική ροή που έχουμε συνηθίσει. Οι ερωτήσεις του είναι καθηλωτικές αλλά και παραπλανητικές. Φαίνονται απλές αλλά είναι ικανές να μπερδέψουν και τους πιο έμπειρους παίκτες.

Η «ανάποδη» αυτή ροή είναι που κάνει και το παιχνίδι τόσο ενδιαφέρον. Οι ερωτήσεις εκφωνούνται με έναν τρόπο που έχει ιδιαίτερη σημασία. Πρώτα μαθαίνουμε τις απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση με την λέξη «κλειδί» να ακούγεται τελευταία.

Οι παίκτες λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά έχουν στη διάθεσή τους πέντε δευτερόλεπτα να απαντήσουν. Αν βρουν τη σωστή απάντηση κερδίζουν 20.000 γεν, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν 20.000 γεν. Γιατί σε αυτό το παιχνίδι κάθε λάθος πληρώνεται και μάλιστα ακριβά.

Ο νικητής της ημέρας αποχωρεί από το παιχνίδι με όσα γεν καταφέρει να κερδίσει στον τελικό, αλλά και ο χαμένος του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού τον περιμένει ένα χορταστικό γεύμα σούσι.

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από την Άπω Ανατολή η Σμαράγδα Καρύδη θα «μοιράζει» γεν αλλά και πολλά χαμόγελα καθώς όπως έχει δηλώσει η ίδια: «Αυτό το νόημα έχουν τα παιχνίδια. Να περνάς καλά και να μαθαίνεις και κάτι. Στο “Eνα εκατομμύριο γεν” του Mega θα γίνεται αυτό ακριβώς, θα μαθαίνουμε διασκεδάζοντας».