Το δικό του προσκλητήριο στέλνει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με αφορμή την δίκη της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει την απαίτηση όλου του δημοκρατικού κόσμου για καταδίκη και τιμωρία της εγκληματικής οργάνωσης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ήρθε η ώρα να μπει τέλος στη δράση μιας εγκληματικής οργάνωσης όπου τα μέλη της, «τάγματα εφόδου» επί 10ετίες δολοφονούσαν και τρομοκρατούσαν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας:

«Μετά από 5,5 χρόνια αγορεύσεων, η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής έφτασε στο τέλος της. Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, κάθε προοδευτικός και δημοκρατικός πολίτης οφείλει να δώσει το «παρών» στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, απαιτώντας την καταδίκη και τιμωρία όλων των φυσικών και ηθικών αυτουργών της εγκληματικής οργάνωσης.

Επί ολόκληρες δεκαετίες, τα τάγματα εφόδου της Χ.Α. δολοφονούσαν και τρομοκρατούσαν, έσπερναν  το ναζιστικό δηλητήριο και το ρατσιστικό μίσος. Ήρθε η ώρα να μπει οριστικά τέλος στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης και να ορθωθούν τείχη απέναντι σε κάθε νέα προσπάθεια που έχει για σημαία του τον φασισμό και το ρατσιστικό μίσος.

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, καλεί όλους τους πολίτες την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. να κατακλύσουμε το Εφετείο, με μια χωρίς προηγούμενο μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση. Να υψώσουμε τις φωνές μας και να απαιτήσουμε την καταδίκη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης».