Τους αντιπάλους του Στέφανου Τσιτσιπά προειδοποίησε ο Πάτρικ Μουράτογλου.

Ο σπουδαίος Ελληνογάλλος προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται και στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά, μίλησε για τον Ελληνα τενίστα και στάθηκε στη μεγάλη ανατροπή που έκανε στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός απέναντι στον Χάουμε Μουνάρ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Τσιτσιπάς μέσα από αυτή τη νίκη πήρε αυτοπεποίθηση, βρήκε ηρεμία στο παιχνίδι του και αν συνεχίσει να παίζει με τον ίδιο τρόπο μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε βρεθεί στον δρόμο του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον Μουνάρ ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού κατάφερε να κερδίσει παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Η ανατροπή και νίκη είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για την παρουσία του στη φετινή διοργάνωση, αλλά γενικά για την καριέρα του Ελληνα τενίστα.

Του δίνει ψυχική δύναμη για να συνεχίσει. Πήρε ψυχολογία και τον είδαμε στο επόμενο παιχνίδι πόσο καλά έπαιξε και τι σπουδαία εμφάνιση έκανε. Πολύ δυνατός, πολύ ήρεμος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επαιξε εξαιρετικό τένις.

Όταν είναι σε τέτοια κατάσταση, ήρεμος και παίζει με αυτοπεποίθηση, είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να τον αντιμετωπίσει. Είναι πολύ επικίνδυνος και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε».

Υπενθυμίζουμε ότι στον τέταρτο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος έχει φτάσει μέχρι εδώ χωρίς να χάσει ούτε σετ!