Ένα από τα πιο εφιαλτικά απογεύματα των τελευταίων χρόνων είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, μετά παραδόθηκε στις ορέξεις τις Τότεναμ, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να σημειώνει τέσσερα γκολ σε 33 λεπτά.

Κατέβασαν ρυθμό τα Σπιρούνια στο δεύτερο ημίχρονο με το τελικό 6-1 να είναι αρκετά…κολακευτικό για τους Κόκκινους Διαβόλους, οι οποίοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους δέχονται τέσσερα γκολ σε πρώτο ημίχρονο στο «Ολντ Τράφορντ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε στο Θέατρο των Ονείρων και υποχρέωσε την πρώην ομάδα του σε ταπεινωτική εμφάνιση και μια ήττα που την αφήνει με 3 βαθμούς έπειτα από 3 ματς στο πρωτάθλημα. Και το χειρότερο της θύμισε την εξάρα από την Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ πριν από εννιά χρόνια.

Μόλις στο 4′ ο Ντομπελέ έκανε το 1-1 και τρία λεπτά μετά ο Σον από αδράνεια της τραγικής άμυνας της Γιουνάιτεντ έφυγε απέναντι από τον Ντε Χέα και πλάσαρε για το 2-1.

Στο 28′ ο Μαρσιάλ αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Λαμέλα και το μαρτύριο για τη Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε με ακόμη δύο γκολ πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Ο Κέιν στο 30′ και ο Σον με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 37′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1

Περισσότερα σε λίγο…