Για τη βελτίωση του Άλεξ Αντετοκούνμπο στη Μούρθια μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και back to back MVP του ΝΒΑ, ο οποίος την περίοδο αυτή βρίσκεται στη Μούρθια μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, για να παρακολουθήσουν την πορεία του αδελφού τους Άλεξ, τόνισε σε συνέντευξή του στη Marca πως έχει αρχίσει ήδη και βελτιώνεται, ενώ διαπίστωσε πως είναι πνευματικά πολύ συγκεντρωμένος.

«Δεν είχαμε δει ο ένας τον άλλο για κάποιο διάστημα. Είναι πολύ καλό να έρχομαι και να βλέπω ότι το σπίτι του είναι καθαρό. Πνευματικά είναι πολύ συγκεντρωμένος, προετοιμάστηκε για τη σεζόν και αρχίζει να βελτιώνεται. Θα μπορούσαμε να είμαστε με τον Κώστα, να τον υποστηρίζουμε στους τελικούς, αλλά προτιμήσαμε να στηρίξουμε τον Άλεξ. Θα θέλαμε να δούμε κάποιους αγώνες του, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε στην προπόνηση. Είναι ο μικρός μας αδερφός και στο τέλος κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί» τόνισε αρχικά.

Ο Γιάννης μίλησε και για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του στην Ελλάδα, αλλά και για το θέμα των συγκρίσεων:

«Ρωτήσαμε τους γονείς μας: Γιατί δεν έχουμε ταυτότητα ή διαβατήριο; Γιατί δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με τους φίλους μας; Δεν μπορούσαν να μας εξηγήσουν. Ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν ή να εκφράσουν τη γνώμη τους».

«Εάν μπορούσα να συγκριθώ με τον αδελφό μου, τον Θανάση, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, τότε μπορούσα να συγκριθώ με όλους».