Ο Ολυμπιακός έκλεισε την υπόθεση εξτρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία για το μονοετή δανεισμό του 26χρονου ακραίου επιθετικού και ολοκληρώνουν σύντομα την απόκτησή του, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ιδανικά μία θέση στην οποία ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Βάσει πληροφοριών που είχε δημοσιεύσει to10.gr, η συμφωνία με την Αϊντχόφεν είχε ολοκληρωθεί και αυτό που απέμενε για να τελειώσει η μεταγραφή ήταν να υπάρξει συμφωνία και με τον Μπρούμα.

Σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός είχε επικοινωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Κατιό Μπαλντέ, συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες και οι αντιρρήσεις του παίκτη κάμφθηκαν.

Μάλιστα, έδωσε το τελικό ΟΚ και έρχεται αμέσως στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά η μετακίνησή του στους νταμπλούχους.

Η απόκτηση του Μπρούμα θα γίνει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από τους Ερυθρόλευκους.

Οψιόν που αναμένεται να είναι αρκετά υψηλή, καθώς μόλις πέρσι η ολλανδική ομάδα έδωσε 12.000.000 για να τον αγοράσει από τη Λιψία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την άφιξη του Μπρούμα στην Ελλάδα, τώρα, ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα γίνει.

Ο διεθνής πορτογάλος εξτρέμ επιστρέφει το μεσημέρι στην Ολλανδία, καθώς η αποστολή της Αϊντχόφεν αναχώρησε λίγο μετά τις 12:30 από το Ρόζενμποργκ, όπου την Πέμπτη έδινε παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Europa League με τη νορβηγική ομάδα.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα.

Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε χρόνο ώστε αυτό να γίνει, είτε απόψε αργά το βράδυ είτε το πρωί του Σαββάτου, ώστε να προλάβει να μαζέψει τα πράγματά του.

Όπως και να έχει, η μεταγραφή του Μπρούμα στους Ερυθρόλευκους ολοκληρώθηκε στο σκέλος της διαπραγμάτευσης και πλέον απομένουν το τυπικό σκέλος, τα ιατρικά, τα εργομετρικά και οι υπογραφές.