«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο πιο αγαπημένος σύλλογος στην Βρετανία»

Σύμφωνα με έρευνα που έχουν σχέση με τα social media, η Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί τον αγαπημένο σύλλογο του κόσμου στη Βρετανία.

Σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε, η  Νότινγχαμ Φόρεστ είναι ο πιο αγαπημένος σύλλογος  στην Βρετανία σύμφωνα με τους ειδικούς των social media.

Η Digital Marketing Agency Mediaworks πραγματοποίησε μία ανάλυση για 104 επαγγελματικούς συλλόγους που εδρεύουν σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία.

Αυτή αναλύει ουσιαστικά αν οι χρήστες των social media συζητούν με θετικό ή αρνητικό τρόπο στα social media.

Όπως τονίζει λοιπόν η nottinghampost.com πριν από την έναρξη της σεζόν, η Mediaworks χρησιμοποίησε τεχνολογία AL για να αναλύσει τα πιο πρόσφατα 1000 tweets που σχετίζονται με τους συλλόγους βάσει τω ειδικών hashtags που χρησιμοποιούν οι ομάδες.

Η βαθμολογία εκτιμά το συναίσθημα που εμφανίζεται σε κάθε tweet όπου και το μηδέν είναι εξαιρετικά αρνητικό και το 100 όπως είναι λογικό εξαιρετικά θετικό.

Η Mediaworks συνέταξε τα δεδομένα για να παρέχουν ένα σκορ σε κάθε σύλλογο με βάση την αίσθηση των οπαδών του ποδοσφαίρου απέναντί τους.

Πριν λοιπόν ξεκινήσει η σεζόν και γίνει η…. σέντρα έγινε γνωστό πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο αγαπημένος σύλλογος της Βρετανίας για τη σεζόν 2020/21 με σκορ 74,32 στα 100!

Δεύτερη είναι η Σκωτσέζικη Χάμιλτον με 71,37 και δεύτερη η Σούιντον Τάουν με 71,06

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk