Με το μυαλό στην εξάρα και στη Γρανάδα φαίνεται πως έπαιξε κόντρα στην Ουέσκα η Ατλέτικο Μαδρίτης. Όσο εντυπωσιακοί ήταν στην πρεμιέρα τους στη La Liga, άλλο τόσο απογοητευτικοί ήταν σήμερα κόντρα στην Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα, καθώς η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της Ουέσκα, χάνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με τον Σεοάνε να στέλνει την μπάλα με το κεφάλι δίπλα από την εστία του Γιαν Όμπλακ. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία σε ένα πολύ «αθόρυβο» πρώτο ημίχρονο…

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο μπήκε καλύτερα, κράτησε μπάλα και δημιούργησε την πρώτη της φάση, με τον Ζοάο Φέλιξ να δοκιμάζει ένα σουτ, το οποίο «ξύρισε» το δεξί κάθετο δοκάρι του Φερνάντεθ. Ο φορμαρισμένος Λουίς Σουάρες έχασε επίσης μια σημαντική ευκαιρία δέκα λεπτά αργότερα, ενώ ο Σίλβα έκοψε σου του Κόκε πάνω στη γραμμή, χαρίζοντας έναν βαθμό στην ομάδα του.

ΟΥΕΣΚΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Πέδρο Λόπεθ (72’Γκαστόν Σίλβα), Πουλίδο, Σιόβας, Γκαλάν, Μοσκέρα, Σεοάνε, Μικέλ, Ρίκο (82’Σέρχιο Γκόμεθ), Μπόρχα Γκαρθία (69’Οντιβέρος), Φερέιρο, Οκαζάκι (70’Μιρ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Όπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο, Λόντι, Γιορέντε (62’Καράσκο), Παρτέι, Σαούλ (75’Κόκε), Βιτόλο (46’Κορέα), Ζοάο Φέλιξ, Σουάρες (62’Ντιέγκο Κόστα).